ПОКАНА ЗА УЧАСТИЕ В В2В СРЕЩИ С ЧЛЕНОВЕ НА СЪЮЗ НА ДУНАВСКИТЕ ОВОЩАРИ , КОЯТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В РАМКИТЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕ «ДУНАВСКИ ОВОЩАРИ»2018 Г. 24 МАРТ 2018Г. - РУСЕ

ПОКАНА

ЗА УЧАСТИЕ В В2В СРЕЩИ С ЧЛЕНОВЕ НА СЪЮЗ НА ДУНАВСКИТЕ ОВОЩАРИ , КОЯТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В РАМКИТЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕ «ДУНАВСКИ ОВОЩАРИ»2018 г.

24 МАРТ 2018Г.  - РУСЕ

   Сдружение Съюз на Дунавските овощари има удоволствието да Ви  покани да се включите като страна в В2В събитието, което ще се проведе в град Русе по време на специализираното изложение в областта на овощарството „Дунавски овощари” 2018, което се организира съвместно с годишното събрание на Сдружението в което членуват 350 производителя.

 Това изложение се провежда за трета година. До сега наши гости и    фирми изложителки са били от България, Турция, Румъния, Италия, Англия и др. Тази година ние растем и се радваме на голям интерес на фирми от Гърция, Холандия, Сърбия, Полша и други държави. Полагаме усилия да увеличим мащаба на събитието, като го направим значимо за сектора и нашите членове. Също така ще предложим и богата съпътстваща програма и допълнителни услуги като: безплатен каталог, безплатен достъп до изложението, бизнес, зала за търговски срещи, безплатен интернет в изложбените зали и залата за търговски срещи и др.

 При откриване на изложението очакваме да присъстват: представители на министерството на земеделието, регионалните и областните служби по земеделието; областни управители; кметове; директори на учреждения и институции; организации и асоциации в които членуват преработватели и производители на плодове и зеленчуци ( поканата е отворена и за техните членове); вериги; супермаркети и граждани.

 С настоящата покана ние предоставямe  на Вашето внимание възможността да се включите като страна в срещите с членове на Съюз на Дунавските овощари и  членове на организациите и асоциациите партньори на събитието.

 Събитието ще се състои на 24.03.2018 г. в  ЗАЛА АРЕНА - РУСЕ , Повече за залата можете да видите на www.bulstradarena.com.

В срещите могат да участват  компании с предмет на дейност преработка на плодове и зеленчуци, хранителни вериги и търговци на едро.

Участието в срещите Ви дава следните възможности: 

  • Ще имате възможност за личен контакт със всеки един от производителите;
  • Ще бъдете включени в печатен цветен каталог;

 

  Ако желаете да участвате в В2В събитието, моля свържете се с нас на телефони +359 888 656598, e-mail: info@sdobg.com.

На всеки участник ще бъде предоставена маса със столове, табелка с логото на фирмата или организацията, която представлявате и безплатен WiFi.