Излезе първият брой на информационен бюлетин на “Съюз на Дунавските овощари”

Излезе първият брой на информационен бюлетин на “Съюз на Дунавските овощари”
21.10.2021 г.
С радост Ви уведомяваме, че от Октомври 2021г. стартира новата инициатива на СДО, на всеки два месеца да издаваме за своите членове информационен бюлетин, отразяващ новините и най-важните събития, случили се в сектора, както и всички предстоящи инициативи и програми, имащи отношение към производството на плодове. Чрез бюлетина нашите членове получават ексклузивен достъп до актуална информация от бранша, множество възможности за осъществяване на инициативи, трансфер на технологии и обмен на добри практики. Поради COVID кризата, задържала се в страна спряхме всички масови прояви на СДО за известно време и намерихме алтернативен начин да ви уведомяваме за всички новости и да ви държим в течение с новостите.
Първият брой на информационен бюлетин на “Съюз на Дунавските овощари” излезе на 11 Октомври 2021г.

Моля всички членове, който не са го получили да ни изпратят на електронната поща на СДО info@sdobg.com свойте актуални и-мейли, за да ги обновим и да получавате всяко ново издание.
В бюлетина като членове на сдружението Ви даваме възможност , за публикуване на ваши обяви свързави със вашето стопанство /покупко-продажба на техника, инвентар, земя и т.н./