Съюз на дунавските овощари с изцяло обновен сайт

Нов сайт СДО
12.04.2022 г.
Съюз на дунавските овощари вече е с изцяло обновен сайт - бърз и удобен за улеснение на нашите читатели, членове и партньори. Новият адаптивен дизайн на платформата е подходящ за разглеждане както на компютри, така и на мобилни устройства. 
Запазили сме всички категории в сайта, като сега те са много по-прегледни. Модерната визия, лесната навигация, както и търсачката за бързо намиране на конкретна информация по ключова дума, го правят изключително функционален.

В категория Новини ще научавате актуалните новости за сектор Овощарство, както и актуална информация за дейността на Съюза. А в медия центъра ще публикуваме видео и снимки, свързани с дейността на СДО. 
Можете да се абонирате и за нашия безплатен Бюлетин, в който периодично обобщаваме за вас най-важната информация от сектора.

Интернет страницата ни вече има директна връзка към социалните мрежи - Facebook и YouTube.

Освен наличните до момента банери, в сайта сме предвидили и нови възможности за реклама и представяне на вашия бизнес. За допълнителна информация можете да се свържете с нас на посочените e-mail и телефони в контактната информация.