Изложение 2022

След двугодишна пауза заради ковид епидемията, специализираното изложение за овощарство “Дунавски овощари” 2022 ще се проведе отново в Русе на 26 март (събота). Участие в петото издание на форума ще вземат компании с фокус в обслужването на овощарския сектор - производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове. Ще бъде предоставена възможност за изложение на земеделска техника и оборудване, съоръжения, капково напояване. Ще се представят и фирми в областта на агроконсултации, финансиране и др.

След положителните отзиви от b2b срещите в предходни издания, тази година отново се предвижда дискусионен панел и възможност за директни срещи на земеделските стопани с представители на преработватели, търговци на едро, търговски вериги и други.
Семинарната част на изложението включва презентации на НССЗ по актуални теми, научнипрезентации в областта на овощарството, дискусии.
ФЕРМЕРСКИ БАЗАР

ФЕРМЕРСКИ БАЗАР

За първи път в рамките на събитието е планирано провеждането и на фермерски базар за регионални агро продукти. В него ще се включат производители на плодове, зеленчуци, мед, ядки, вино, натурални сокове, сушени плодове, конфитюри и сладка.
За откриването на изложението са изпратени покани към министъра на земеделието, изпълнителния директор на ДФ “Земеделие”, областни служби по земеделие, кметове, институции и др.

Дни на Дунавския овощар e част от съпътстваща програма на изложението. Тя ще се проведе съвместно с ПГСС “Ангел Кънчев” - Русе на 25 и 27-ми март.

Изложението “Дунавски овощари” 2022 се организира от Съюза на Дунавските овощари. Ще се проведе В ОЗК Арена – Русе с подкрепата на Министерството на земеделието и ДФ „Земеделие” и при стриктно спазване на въведените в страната противоепидемични мерки. За посетителите без зелен сертификат ще бъдат безвъзмездно осигурени бързи антигенни тестове за covid19.

Регистрация за наемане на изложбена площ - Дунавски овощари 2022

Във връзка с предстоящото издание на изложението “Дунавски овощари” 2022 г. на 26 март, Съюз на дунавските овощари отправя покана за регистрация на фирми изложители.

Какво получавате: 
Възможност за създаване на бизнес контакти и трайни партньорства със земеделци, търговци, преработватели, консултанти и други специалисти пряко заети в сектор Овощарство.
Удобно и достъпно разположение на изложбените площи с възможност за представяне на предлаганите от вас продукти/услуги;
Включване в рекламен печатен и онлайн каталог, който получава всеки посетител на изложението;
Отлична организация за провеждане на форума.
  • Заявки за участие в изложението може да подавате до 11.03.2022 г.
  • Заявка за включване в печатния  каталог: до 7.03.2022г.

За регистрация и допълнителна информация не се колебайте да ни потърсите: 
e-mail: info@sdobg.com
тел: 0888656598